maravilla.jpg

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme fa mesos que es treballa per tal de poder, un any després, tornar a celebrar la Fira Mercat Modernista a Canet de Mar.

 

S’està treballant per tal de poder organitzar un esdeveniment que permeti als ciutadans i visitants gaudir d’una bona experiència.

 

Com cada any, apel·lem a la participació i implicació de la ciutadania i del teixit comercial i associatiu que tant caracteritza el nostre poble.

14a edició de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar

 

Temàtica de l’edició d’enguany

 

La moda i el vestuari en l'àmbit tèxtil serà el tema protagonista de la XIV edició de la Fira Modernista que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de setembre a Canet de Mar.

La tradició i el llegat tèxtil del nostre poble és bonament conegut. Per aquest motiu, l'edició d'enguany de la Fira estarà dedicada a la moda modernista inspirada en la Belle Époque. Reivindicant la influència que els corrents estètics de finals del segle XIX i principis del segle XX van tenir en les tendències de la moda.

Una de les figures més rellevants del sector van ser els i les modistes. Sense les modistes, la moda no seria possible. Per aquest motiu, volem retre un homenatge a totes elles per fer valdre la seva imprescindible tasca, tant de les modistes dels segles XIX i XX, com d'ara.

En aquest sentit, animem a tothom a confeccionar un vestit per poder assistir a la 14a Fira Modernista de Canet de Mar.

Cartell fira Modernista(1).png